Maatkleding

 jan segeren

Bent u aan een nieuw kostuum toe, maar slaagt u niet in confectie?

Dan is een maatkostuum de oplossing.
Wij bieden u de mogelijkheid om een op maat gesneden kostuum of colbert te leveren in uw stofkeuze, details en pasvorm.

Uw colbert is één of twee maten groter dan uw pantalon? U heeft een bepaalde stof of kleur in gedachten? Wel of geen zijsplitten? Met of zonder bandplooi en omslag?
Een combinatie van wensen, die u niet terug vindt in confectiekostuums. Een maatkostuum lost die problemen op en geeft ook antwoord op bijzondere wensen in de keuze van uw voering of knopen.


jan segeren maatkleding jan segeren

Op onze 1e etage meten wij uw maten volledig op, waarna u een keuze maakt uit de meer dan 1000 verschillende Italiaanse en Engelse stoffen in onze collectie.

Met onze inmiddels vier generaties kleermakerservaring adviseren wij bij het selecteren van de juiste stof en kleur. Wij nemen voor het meten van uw maten nog graag de tijd, wat voor de meeste van onze cliënten een ware belevenis is. Met behulp van pasmodellen en centimeter bepalen wij de juiste maat.
Na 6 weken is uw persoonlijke kostuum klaar voor een laatste passessie en worden indien noodzakelijk de laatste oneffenheden in uw pasvorm naar wens vermaakt.

De prijzen van deze kostuums kunt u vergelijken met die van de betere Italiaanse confectiekostuums.

Naast kostuums en colberts bieden wij u een keuze uit meer dan 200 verschillende kwaliteiten stoffen voor het samenstellen van uw maatoverhemd. Ook hier kunt u uw overhemd volledig naar uw eigen keuze samenstellen. Kies uw boord, manchet en model. Kiest u voor een ruime of slanke pasvorm? Alles is mogelijk in korte of lange mouwen.
Zelfs uw eigen initialen kunnen op meerdere plaatsen in uw overhemd verwerkt worden.

 


Wellington Eduard Dressler Dore Dore Profuomo Olymp Viyella Hiltl Emanuel Berg